Main Page Sitemap

Maritiem museum korting


maritiem museum korting

er rondvaarten vanuit de museumhaven. We zijn er geweest met 2 kinderen van 4 en 6 en die hebben zich prima vermaakt. Tickets opvragen via betaalgegevens, telefoon.

Alleen jouw kompas weet het! De baliemedewerker kan je hierover informeren bij aankomst. Wekelijkse openingstijden, maandag, gesloten, dinsdag 10:00 - 17:00, woensdag 10:00 - 17:00.

Maritiem museum korting
maritiem museum korting

Yogisha kortingscode
Met korting naar veluwse bron
Personalgifts kortingscode

Ga met astronaut André Kuipers op ontdekkingsreis in Expeditie Knappe Koppen, stap aan boord van een cruiseschip in Zeekastelen en ontdek de passie van woonbootbewoners in Wonen op water. CJP-korting op het meest zeevarende museum van Nederland. Escher in Den Haag! Erg leuk voor jong en oud. Ga met je kinderen op avontuur in de haven van Professor Plons of doe mee aan een van de vele activiteiten. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. Den Haag (0 beoordelingen) Verdiep je in grote en kleine verhalen over de Nederlandse literatuur. Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. November, december, januari 2019, toon alle maanden, op locatie. Maritiem Museum Rotterdam ligt aan de Leuvehaven, in het Maritiem District, waar ook de watertaxi aanmeert.


Die keuze laten we gewoon bij onze gebruikers, want ons doel is om het bezoeken van onze website zo plezierig mogelijk te maken voor jou! Er zijn kortingscodes die korting op een speciaal product geven, bijvoorbeeld..
Read more
Meer info over het gebruik van cookies op DJGuide. Architectuur, Expositie, Gerealiseerd, hoogstraat 61 Schiedam, architectuur, Gerealiseerd, Interieur. Architectuur, Interieur, sUE Karel Doormanstraat Rotterdam, architectuur, Interieur. Voor al uw ontwerp vraagstukken, ga naar Diensten, presentatie Maquettes..
Read more

Kortingscode tooltopper

Vervolgens zie je in én oogopslag welke kortingen, acties en aanbiedingen er beschikbaar zijn. Tot 2 extra korting tot 2,75 extra korting 1,25 extra korting tot 6,5 extra korting 2 extra korting 2 extra korting 3,75


Read more

Korting doeksen

Je kent het vast. Met een beetje geluk nog met wat last-minute korting ook. Het komt zelfs voor dat klanten hun last-minute boeking uiteindelijk besluiten te annuleren. Terschelling is heerlijk in de winter. Doe je zelf


Read more

Beeld en geluid hilversum kortingsbon

Het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum is in de eerste plaats het archief voor alles wat er op de Nederlandse radio en televisie uitgezonden. Nederlands Instituut voor Beeld en GeluidGezin met kinderen (7 -14)Jongeren


Read more
Sitemap