Main Page Sitemap

Korting studenten ov


korting studenten ov

175,00 per jaar, productvorm: op persoonlijke OV-chipkaart, waar te koop: GVB gele Ophaal- OplaadautomaatGVB ServicepuntGVB webshop. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Er geldt geen korting op het reizen per trein, nachtnet of vervoer over water.

Liever geen studiefinanciering maar wel een reisproduct? Wanneer is een Studenten Week OV-chipkaart geldig? Weten op welke feestdagen je reisproduct wel geldig is? Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen. Haal je binnen 10 jaar je diploma, dan wordt de Studenten OV omgezet in een gift. De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Dan is je studenten OV geheel gratis. Dan betaal je de gemaakte kosten (89,07 per maand in 2017).korting studenten ov

You will need a personal OV-chipkaart to load the student travel product onto.
Het studentenreisproduct is er voor mbo-, hbo- en wo-studenten.
Vraag je reisrecht aan bij DUO, koppel je studentenreisproduct aan je persoonlijke OV-chipkaart en reis gratis of met korting.
Ben je klaar met je studie?


Ten opzichte van een hydraulisch werkende stuurhulp spaart dit systeem brandstof. Elke dag rolden er zon.200 Unos van de band. In het weekeinde van 9 en 10 juni vinden de Porsche Days 2018 op Circuitpark Zandvoort..
Read more
Mocht je uit het bereik van je zender vliegen, of de zender valt om én of andere reden uit, dan zal het toestel zachtjes de landing inzetten (in én rechte lijn naar beneden). Als beginnend piloot..
Read more

Studenten korting ov

9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. De gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Om gebruik te maken van een


Read more

Gvb kortingscode

Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Een dag gratis reizen wordt namelijk alleen aangeboden als reisproduct voor op een OV-chipkaart. Scholen ontvangen bij bestelling een factuur; er hoeft dus niet met creditcard of


Read more

Kortingsbon jones brothers

Lijkt het jou leuk om hier onderdeel van te zijn? We vinden het fijn dat je onze koffie drinkt en er dol op bent. Stap 2, kom terug naar deze pagina en voeg je gewenste koffiekopje(s)


Read more
Sitemap