Main Page Sitemap

Kortingsbon hand hobby creadagen enschede


kortingsbon hand hobby creadagen enschede

Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud). KreaDoe is kortingsbon fourniturenparadijs hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Een aantal weken voor aanvang van de beurs is het workshopprogramma beschikbaar op de site. De ideale gelegenheid om de voorraad knutselspullen weer aan te vullen, en alvast in de stemming te komen voor de kerst! Tijdens de kersteditie van de Hand Hobby Creadagen kunt u meedoen aan allerlei workshops. 00, vanaf 12 jaar - Hand Hobby Creadagen Groningen -.00. Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis. De tickets kunt u uitprinten of tonen op uw smartphone, zodat deze bij de entree gescand kunnen worden.

Ook zijn er honderden superleuke workshops waar je nieuwe technieken leert en uitprobeert. De Hand Hobby Creadagen vinden plaats van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018. Het ticket voor de kerst Fair Groningen is ook geldig voor de Hand Hobby Creadagen die tegelijkertijd plaatsvindt in MartiniPlaza! Tickets geven direct toegang tot de beurs, reserveren is niet nodig. De Hand Hobby Creadagen vindt plaats van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018 in MartiniPlaza Groningen en is iedere dag geopend van.00.00 uur. Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december kunnen creatieve liefhebbers hun hart ophalen voor de tweede editie in MartiniPlaza Groningen. Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing, handen uit de mouwen! Daarnaast vindt tegelijkertijd met de Hand Hobby Creadagen ook de kerst Fair Groningen plaats.

De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer vind je op KreaDoe! De gezelligste en meest veelzijdige creatieve beurs van het Noorden. Laat je ook inspireren door de nieuwste DIY trends! U hoeft voor hen geen ticket te kopen. Voorwaarden - Tickets zijn geldig op én dag tussen vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018 - Tickets zijn enkel geldig.c.m. Er zijn ruim 100 stands aanwezig met de meest uiteenlopende creatieve en knutselmaterialen, gereedschappen, ideen en technieken. Na uw registratie en betaling via IDeal, ontvangt u de tickets per e-mail (vergeet niet ook uw spam-box hiervoor te checken!). Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis toegang.


Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Top 20, mode AccessoiresElektronica HuishoudelijkHuis TuinBeauty WellnessReizen Vakantie. Bij deze online shop kun je terecht voor allerlei soorten banden van de allerhoogste kwaliteit. Bekijk direct het volledige aanbod..
Read more
Voor de senior krijg je boven de 65 jaar korting van. Bij de eerste registratie betaal je een extra bijdrage van 4,95 inschrijfkosten. Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs. Een lekker koud..
Read more

Vaste klanten korting tele2

19Verlopen apr 26eapr 26e 790,70Gratis, tele2 Aanbiedingen, nu Gratis upgrade S9 naar (S9 plus 744,-) 5,70 Thuisheffing 30,- aansluitkosten 2 GB Internet 11,- maandelijks opzegbaar. Ga je bel-, sms- en internetgebruik. Je hebt al een, alles-in-1


Read more

Plopsa abonnement kortingscode

Brasschaat Popt-Up, zo heet het project. Brasschaat gaat leegstaande winkelpanden op de Bredabaan invullen met pop-up winkels. Er komt wel een jury die over de kwaliteit van de pop-ups gaat waken. Handelaars kunnen van november tot


Read more

Aanbieding weber bbq praxis

Misschien ben je op zoek naar een echte buitenkeuken waarmee je helemaal van het buitenleven kunt genieten. Vaak bijvoorbeeld ook een paella-pan. Want dat maakt je vlees toch het allerlekkerste. Nadeeltje: zonder stopcontact wordt het moeilijk.


Read more
Sitemap