Main Page Sitemap

Kortingsbon hand hobby creadagen enschede


kortingsbon hand hobby creadagen enschede

Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud). KreaDoe is kortingsbon fourniturenparadijs hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Een aantal weken voor aanvang van de beurs is het workshopprogramma beschikbaar op de site. De ideale gelegenheid om de voorraad knutselspullen weer aan te vullen, en alvast in de stemming te komen voor de kerst! Tijdens de kersteditie van de Hand Hobby Creadagen kunt u meedoen aan allerlei workshops. 00, vanaf 12 jaar - Hand Hobby Creadagen Groningen -.00. Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis. De tickets kunt u uitprinten of tonen op uw smartphone, zodat deze bij de entree gescand kunnen worden.

Ook zijn er honderden superleuke workshops waar je nieuwe technieken leert en uitprobeert. De Hand Hobby Creadagen vinden plaats van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018. Het ticket voor de kerst Fair Groningen is ook geldig voor de Hand Hobby Creadagen die tegelijkertijd plaatsvindt in MartiniPlaza! Tickets geven direct toegang tot de beurs, reserveren is niet nodig. De Hand Hobby Creadagen vindt plaats van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018 in MartiniPlaza Groningen en is iedere dag geopend van.00.00 uur. Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december kunnen creatieve liefhebbers hun hart ophalen voor de tweede editie in MartiniPlaza Groningen. Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing, handen uit de mouwen! Daarnaast vindt tegelijkertijd met de Hand Hobby Creadagen ook de kerst Fair Groningen plaats.

De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer vind je op KreaDoe! De gezelligste en meest veelzijdige creatieve beurs van het Noorden. Laat je ook inspireren door de nieuwste DIY trends! U hoeft voor hen geen ticket te kopen. Voorwaarden - Tickets zijn geldig op én dag tussen vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018 - Tickets zijn enkel geldig.c.m. Er zijn ruim 100 stands aanwezig met de meest uiteenlopende creatieve en knutselmaterialen, gereedschappen, ideen en technieken. Na uw registratie en betaling via IDeal, ontvangt u de tickets per e-mail (vergeet niet ook uw spam-box hiervoor te checken!). Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis toegang.


Een dankbare directeur Frank Visch reageerde licht gemotioneerd na het ontvangen van de prijs. Naast de unieke tegeltjes zijn er uiteraard ook KLM huisjes aanwezig. Vrijdag 22 april was het Open Huis, waarbij klanten, leveranciers en..
Read more
AGF (aardappelen, groente en fruit wijnen, kaas en delicatessen. Pak deze code2z2y, niet geldig op actie-artikelen. Inkopen doen met een Makro-pas, als je inkopen wilt doen bij Makro, dan ben je verplicht om eerst een. Oktober..
Read more

Kortingsbon rail 2018

Plan your European Adventure with help from EuRail and Rail Europe coupon codes. The, regional Pass allows you to travel between two countries. With over 75 years as European Train Experts, Rail Europe has it


Read more

Beliani kortingscode

Je vind bij ons alle actuele. Daarom plaatsen we op deze pagina frequent alle recente bonnen en aanbiedingen van Beliani, actueel in oktober 2018 en in november 2018. Betalen kan met iDeal, creditcard, Paypal, een bankoverschrijving


Read more

Korting bus

Maar dat niet alleen. Inclusief: Colosseum, transfer van de haven, Hop Op Hop Off Bus 20 korting op top musea / attracties (b.v. 28,00, rome, reiskaart Vaticaan Rome, reiskaart Vaticaan Rome voor de Hop on Hop


Read more
Sitemap