Main Page Sitemap

Hemelvaartsdag korting ns


hemelvaartsdag korting ns

op feestdagen Goede Vrijdag (2 april 2e Paasdag (5 april Bevrijdingsdag (5 mei. Maand abonnement: Dal Voordeel Maand, jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar, kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee. De Dal Vrij aanbieding heeft u al voor slechts 99 per maand. Icon, beste antwoord door Chiel NS, 16:36, bedankt, momo. Weekend Vrij abonnement, met een Weekend Vrij abonnement reist u ook op feestdagen vrij. Ga dan naar: Kids Vrij abonnement. De Dal Vrij aanbieding is erg populair, omdat er hiermee in de weekenden en de daluren onbeperkt gereisd kan worden.

Tevens mogen er maximaal 3 vrienden of familieleden mee reizen voor 40 korting in de daluren. Voor studenten met een studentenreisproduct op hun OV-chipkaart, gelden andere regels dan voor overige NS-abonnementen. .

Eén persoon vol tarief à 30 euro; Twee personen met korting à 36 euro. Nieuwjaarsdag:, goede Vrijdag:, pasen: 1e Paasdag en 2e Paasdag Koningsdag:, hemelvaartsdag:, pinksteren: 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag Reizen op feestdagen met een abonnement en samenreiskorting. Dit kan een grote besparing opleveren. Welke feestdagen kent NS? In sommige situaties geldt de korting ook in de maanden juli en augustus. Dit geldt niet voor Keuzedagen met een Dal Voordeel en Altijd Voordeel abonnement. Met een Voordeelurenabonnement reist u op bovengenoemde dagen wel de hele dag met voordeel. Met dit abonnement heeft u altijd de mogelijkheid om te reizen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende reisproducten van. Meer over: Weekend Vrij abonnement, altijd voordeel - Heel jaar korting in dal en spits.

Echter: Kruidvatkaartjes zijn volgens mij alleen in het weekend geldig. SamenUitKorting is een doorlopende. Die maximaal 3 reisgenoten met korting. 2e Paasdag (5 april Bevrijdingsdag (5 mei Hemelvaartsdag (13. Op kan je zeer gemakkelijk kaartjes of abonnementen bestellen.

Asian food lovers kortingscode
Wtc.nl kortingscode


In de loop der jaren is Trouw een steeds modernere krant geworden. Daarna zal ik besluiten tot een AD abonnement voor 1, 2 of 3 jaar. Zij zou het intern aanmelden met het verzoek mij hierover..
Read more
Te bestellen vanaf. Korting aanvragen, oOK beschikbaar: Reken af met deze kortingscode en ontvang 5 op alle artikelen bij! In sommige winkels kunt je de code in het winkelwagentje toepassen voordat je doorgaat naar de kassa..
Read more

Fiets en wandelbeurs 2018 met kortingsbon

De Trans-Ardennes route, met 85 kilometer is dit een route die als wat makkelijker wordt ervaren. Dat is interessant omdat als je duizend meter klimt met honderd kilo op de fiets, je 400 Wh verbuikt. Ze


Read more

Damp-e.nl kortingscode

Lampen 24 10 besparen op alle binnenverlichting. Meld je nu direct aan onderzoek. Succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes 100 succes. 10 korting op alle schoenen). En het gebruik van kortingscodes is ook


Read more

Kortingscode bolero limonade

In Other TLDs, no data. Legal guarantee means that a product is or must do what the consumer can expect in all reasonableness. Take advantage of discount, order in bulk. Bolero is gluten- and sugar-free, low


Read more
Sitemap