Main Page Sitemap

Korting op reizen na studie


korting op reizen na studie

Soppie300 donderdag 23 februari 2012 18:30 Alle reacties Link kopieren" Aanvragen kan trouwens wel pas na het verlopen van de geldigheid van je ov, nadat je hem hebt stopgezet. Wacht je langer dan kan DUO je daarvoor een boete opleggen die flink kan oplopen. Maar als jouw ervaring anders is, geloof ik dat eerder hoor Belle73! En dat scheelde echt wel op een traject van 200 km als je om 10 voor 9 vertrekt en de rest van de tijd in daluren reist. Groet, Bart icon, beste antwoord door Robert B 16 september 2018, 13:49, de codes bij inclomplete transacties worden 's nachts weer vrijgegeven, maar ik durf wel te wedden dat 'student3528.'.p.v.

En die zijn er elke dag, dus geen weekend of weekkaart meer! Dan heb je voor 9:00 ook gewoon een kaart tegen volledig tarief nodig. Ik heb onlangs 1 jaar gratis het 40 korting reizen abonnement gehad nadat k klaar was met studeren. Volgens mij houd je deze voorwaarden ook na het gratis jaar, als je het weer verlengd. Dat is mooi voor je! Wanneer je werkgever je reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Dus alleen als je het niet tussentijds hebt opgezegd. Dit heb ik aangegeven via de telefoon maar hier wordt blijkbaar niks mee gedaan?!

Moet je maar niet voor 9:00 inchecken. Na dit jaar kreeg ik een mailtje om te verlengen voor 50 en heb hier toen naar toe gebeld dat ik dit niet wilde omdat ik vrijwel nooit met de trein. Ik was namelijk (door switchen van studie) nog aan het studeren toen mijn OV eindigde, dus dacht toen dat ik m nog niet aan kon vragen.


Wilt u direct een smartphone aanschaffen? Erg leuk als aandenken! Ouderen, Senior, Senioren Vriendelijk Apparaat Keurmerk / Certificaat. Maar ook dat V VN snel en deskundig kan inspelen op ontwikkelingen in de zorg en in het..
Read more
Zo betaal je slechts 4,88 voor een regulier bioscoopticket bij Euroscoop. Kortingstip, maak gebruik van de, groupon promotiecode "groupon4life" om op dit bedrag uit te komen. Deel deze veiling met je vrienden. Biedgeschiedenis: Er zijn..
Read more

Van den assem schoenen kortingscode

Deze kortingscodes van Van den Assem heb je gemist! Geldig t/m februari 2019, schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang alle Van den Assem kortingen. Om otto cashback te ontvangen hoef je alleen maar een


Read more

Kortingscode all 4 running

Reebok Classic, revenge plus - Sneakers laag - industrial green/white 79,95 vanaf 51,95, in verschillende maten beschikbaar, rE015O012-M11 -50. Sorteren op: Meest populairNieuwHoogste prijsLaagste prijssale. Ben je gewend je professioneel formeel te kleden of kun je


Read more

Fastfotoalbum kortingscode

Pixum, de onderstaande afbeelding laat een voorbeeld zien van hoe een actiecode/kortingscode wordt toegepast bij deze aanbieder (voorbeeld is van de website van Pixum). Pixum zeker geen dure aanbieder. Er zijn dan wel een drietal aanbieders


Read more
Sitemap