Main Page Sitemap

Korting op reizen na studie


korting op reizen na studie

Soppie300 donderdag 23 februari 2012 18:30 Alle reacties Link kopieren" Aanvragen kan trouwens wel pas na het verlopen van de geldigheid van je ov, nadat je hem hebt stopgezet. Wacht je langer dan kan DUO je daarvoor een boete opleggen die flink kan oplopen. Maar als jouw ervaring anders is, geloof ik dat eerder hoor Belle73! En dat scheelde echt wel op een traject van 200 km als je om 10 voor 9 vertrekt en de rest van de tijd in daluren reist. Groet, Bart icon, beste antwoord door Robert B 16 september 2018, 13:49, de codes bij inclomplete transacties worden 's nachts weer vrijgegeven, maar ik durf wel te wedden dat 'student3528.'.p.v.

En die zijn er elke dag, dus geen weekend of weekkaart meer! Dan heb je voor 9:00 ook gewoon een kaart tegen volledig tarief nodig. Ik heb onlangs 1 jaar gratis het 40 korting reizen abonnement gehad nadat k klaar was met studeren. Volgens mij houd je deze voorwaarden ook na het gratis jaar, als je het weer verlengd. Dat is mooi voor je! Wanneer je werkgever je reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Dus alleen als je het niet tussentijds hebt opgezegd. Dit heb ik aangegeven via de telefoon maar hier wordt blijkbaar niks mee gedaan?!

Moet je maar niet voor 9:00 inchecken. Na dit jaar kreeg ik een mailtje om te verlengen voor 50 en heb hier toen naar toe gebeld dat ik dit niet wilde omdat ik vrijwel nooit met de trein. Ik was namelijk (door switchen van studie) nog aan het studeren toen mijn OV eindigde, dus dacht toen dat ik m nog niet aan kon vragen.


Dhzkorting2016 Verlopen op: m kortingscode voor 10 korting op tuinassortiment lente2015 Verlopen op: 10 korting met deze m kortingscode voor doe-het-zel. De kortingscode is niet geldig op cadeaukaarten, zonnepanelen, de Ruiter dakkapellen, schuttingen van hout en..
Read more
Op vind je verschillende opties die exclusief toegankelijk zijn voor members. Lees meer - Zo verschrikkelijk blij ben ikgisteren gebeld of het legends22 neonshirtje. Ook de winnaars van de mooie Airforce muts van harte gefeliciteerd. Zo..
Read more

Korting dinerkaart

Klik hier om de kaart met ontbijt en lunch te bekijken. In ons levendige en sfeervolle Fuego Resort Restaurant kunt u de hele dag terecht. Korting met Pathé-bioscoopkaartje, bij Havana is je bioscoopkaartje van Pathé Buitenhof


Read more

Collect and go kortingsbonnen

Openingsuren van Colruyt Geraardsbergen. Colruyt Diest gaat terug open binnen 04 uur en 35 minuten. Laat het ons dan weten via dit formulier! Groetjes Bram, e-coupon delen. Colruyt Diest is momenteel gesloten. Je kan deze


Read more

Korting plopsaland coevorden anwb

Verjaardagsfeestjes Bij dit pretpark kun je ook leuk je verjaardag vieren! Bekijk de code gratistoegang, drievliet korting : gratis entree voor 55plussers, op woensdagmiddag vanaf 12:00 is de entree voor 55plussers gratis bij Drievliet. Toon beoordeling


Read more
Sitemap