Main Page Sitemap

Korting zwembad de wilder


korting zwembad de wilder

kleine stroomversnelling met banden, een brede familieglijbaan, een kasteel en diverse waterattracties en een apart babybadje.

Je kan hier heerlijk zwemmen in én van de twee recreatiebaden met diverse waterattracties. Ontspannen kan in de whirlpool, bruisbad, kneippbad en massagebad. Er is een wip, er zijn tipping buckets, een waterbrug en nog veel meer. Ook is de Tippe zeer geschikt om lekker sportief banen te zwemmen en na afloop gezellig een kopje koffie drinken. Er zijn ook drie glijbanen, waaronder een familieglijbaan, een glijbaan van 80 meter die voorzien is van lichteffecten en een wildwaterbaan. De sauna heeft een eigen saunabar waar je geniet van gezonde snacks en drankjes. Inwoners van Leuven 1 beurt volwassenen: 2,90 / met korting: 2,20 kinderen: 0-3 jaar: gratis 4-18 jaar: 1,70 / met korting: 1,30 houder uitpas voor MiA volwassenen: 0,60 4-18 jaar: 0,40 10 beurten volwassenen: 25 / met korting: 22 kinderen: 15 / met korting:. Het Junglebad biedt volop waterpret. Bonte Wever (Assen, Drenthe) In het subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever (een sport- en evenementencentrum met sinds 2010 een hotel) kun je meedeinen op de golven in het golfslagbad of baantjes trekken in én van de 25 meterbaden binnen en buiten. Er zijn wel strenge regels rondom het gebruik van drijfmiddelen of het juist niet toestaan in de twee grote zwembaden. Lees ook: Opblaasbaar zwembad; de leukste voor babys, met glijbaan of lekker groot. En daar worden in de komende jaren nog twee glijbanen aan toegevoegd.

In het zwembad kan je baantjes trekken. Gezwommen worden in zwembad Aqualaren te Zuidlaren. In totaal hebben de drie glijbanen een lengte van 422 meter. In het zwemgedeelte vind je onder andere stroomversnellingen, maar ook een waterkasteel.

Dress like flo met korting
Zorgverzekering korting collectief
Btw korting gamma


Voordeelcode en Promotiecode voor de Belgen Promotiecode en actie voor Decathlon Oktober 2018. Sommige kun je vinden via Facebook van Decathlon of daar een kortingsvoucher aanvragen en soms komt er én voorbij op Twitter. . De..
Read more
Mocht je een vraag hebben die wij op de site niet beantwoorden: Bel ons dan! Allemaal in te zetten voor verschillende looks. Er passeren tal van wassingen de revue gaande van heel licht blauw en grijs..
Read more

Omniversum korting ah

Na aankoop kun je dit niet meer aanpassen. Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje! Maar


Read more

Aanbieding moscow jas

Probeer het zelf, drink met een echt rietje! Deze 100 ecologische rietjes worden gekweekt en geoogst door plaatselijke boeren. Personalisatie met uw logo mogelijk vanaf 100 dozen. 100 ecologische rietjes, in Europa gebruiken we jaarlijks


Read more

Kortingscode vision direct

2.1 Home Theatre kit met versterker en ingebouwde blu-ray of dvd-speler. Je koopt steeds aan bodemprijzen want we zijn goedkoper dan bij de grootwarenhuizen of elektroketens Makro, Vanden Borre, Carrefour, Media Markt, Krfel. Welke flatscreen TV


Read more
Sitemap