Main Page Sitemap

Beeld en geluid museum korting


beeld en geluid museum korting

van Beeld en Geluid vind je aan de achterzijde van het pand. Bij de kassa kun je hier naar vragen. Prijzen, volwassenen: 16,00, kinderen 4 t/m 12 jaar, CJP, Studenten (op vertoon van studentenkaart 9,00, kinderen t/m 3 jaar, Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart, Internationale Museumkaart (icom gratis. Beeld en Geluid Experience. Beeld en Geluid staat tegenover NS-station Hilversum Media Park.

Korting simply colors voordeelpas
Korting ikea laminaat

De klantenservice is open op werkdagen van 9 tot 17 uur. Werkwijze, na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Toegankelijkheid, rolstoelen, er zijn enkele rolstoelen beschikbaar voor bezoekers. Zoals: ultiem jeugdsentiment met de. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Beeld En Geluid korting!

Omdat het ook een archief is, is er al meer dan.000 uur te zien en te horen. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Ook vind je er of er museumkaarten of -passen geldig zijn.


Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park. Den Bosch is bij uitstek geschikt voor dagjes uit en evenementen voor kleine en grote groepen daarnaast is de stad prima gefaciliteerd voor..
Read more
De aanbiedingen zijn geldig in Nederlandse treinen met als uiterste reisdatum Meer weten? T/m 31 oktober bestelt u voor 19 een NS dagretour geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De aanbieding..
Read more

Bp tankpas korting

Vraag je BP Komfort Tankpas nu aan! Daarnaast biedt de BP Komfort Tankpas volop gemak. Het is in enkele muisklikken gebeurd. Met de BP Komfort Tankpas bespaar je flink op je brandstofkosten. Bij BP vinden wij


Read more

Kortingscode my jewellery september 2018

Bekijk de actuele kortingscode van Conrad. Sale bij River Island, ieder seizoen is er weer sale bij winkels en ook River Island biedt dan fijne kortingen aan. Je kunt kiezen voor standaard of aangetekende verzending. Mis


Read more

Korting lumido

Voor iedereen die naar Lumido 2017 gaat, een hele fijne avond! Altijd leuk om te horen! Lumido Apeldoorn, door, redactie, in 2012 werd Lumido hernieuwd leven in geblazen na enkele jaren afwezigheid. Cookies kunnen worden gebruikt


Read more
Sitemap