Main Page Sitemap

Kortingsbon rijksmuseum van oudheden


kortingsbon rijksmuseum van oudheden

Oude Culturen van de Mediterrane Wereld. De Egyptische collectie, met de tweeduizend jaar oude Egyptische tempel, behoort tot de tien belangrijkste Egyptische collecties in de wereld. Bekijk dan de vaste tentoonstelling over farao's, mummies en goden of bewonder bijzondere vazen, hoofden en wapenuitrustingen. Kijk onderstaande video voor de leukste uitjes in Leiden! Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Museum Oudheden korting! Het oude Egypte is doordrenkt van religie en magie. Nog meer beleven in Leiden? Studenten van andere dan bovengenoemde studierichtingen kunnen, op vertoon van hun collegekaart, tegen het gereduceerde tarief van 6 (exclusief evt. Als de trotste eigenaar van de CJP-pas kun jij je kennis over bovengenoemde mensen opfrissen voor maar 6,- terwijl dit je normaal 12,50 kost.

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en bovendien kunnen kinderen een toffe audiotour luisteren via een mp3-speler. Reinwardt academie Amsterdam culturele studies (museologie, erfgoedstudies, conservatormaster, restauratiemaster, en vergelijkbare studies).

Alles wat er staat is namelijk heel erg oud (criterium 1) en vast ook heel duur in de aanschaf (criterium 2). Verhalen over goden en de schepping bepaalden het wereldbeeld van de bevolking. Gratis, museum Rijksmuseum van Oudheden Leiden, in het Rijksmuseum van Oudheden ziet u de archeologische rijkdommen van de Egyptenaren, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en het vroege Nederland. Bijvoorbeeld als een heel tof gebouw met daarin een fantastische collectie die inzicht geeft in de manier van leven van volken die allang niet meer in originele vorm onder ons zijn. In 'Goden van Egypte' ziet u meer dan vijfhonderd voorwerpen uit binnen- en buitenlandse musea die laten zien hoe groot de invloed van goden was op het leven van de oude Egyptenaren. Locatie: Rijksmuseum van Oudheden, adres: Rapenburg 28, Leiden, telefoonnummer. In de entreehal van het museum kunt u dit indrukwekkende monument van alle kanten bekijken. Leer over oude beschavingen uit Egypte, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Deze regeling voor gratis toegang geldt ook voor studenten die deze studierichtingen aan universiteiten buiten Leiden volgen. Omdat wij van CJP onszelf niet betitelen als cultuurbarbaren, beschrijven wij het museum liever anders. Naast de vaste tentoonstellingen zijn er ook regelmatig wisselende exposities. Ben je nieuwsgieriger naar alles wat vroeger belangrijk was in Egypte of Griekenland?

Toeslag) het museum bezoeken. Nooit eerder was een tentoonstelling van deze grote omvang geheel gewijd aan het oud-Egyptische godenrijk. 1 ticket per VIP-kaart, let op alleen op vertoon van uw VIP-kaart. Cultuurbarbaren zouden het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden waarschijnlijk bestempelen als een grote antiekwinkel. Goden van Egypte 12 oktober t/m 31 maart. Bijzondere collectie uit de prehistorie en de Middeleeuwen. Dit museum is niet alleen heel leerzaam voor volwassenen maar ook voor kinderen is er van alles te beleven. Wanneer je graag meer wilt weten over opgravingen, specifieke archeologische vondsten of de steentijd is de bibliotheek vrij te bezoeken.


Ben je tevreden over de inhoud? Bekijk alle acties van Pixum Pixum actiecodes en kortingscodes Een overzicht van Pixum actiecodes, kortingscode, gratis bezorging, korting vouchers, promoties en promotiecodes. Gebruik voor deze actie de kortingscode: 54F23825BC8733A, ..
Read more
Op deze pagina vind je handige download printables voor je dagelijkse onderwijspraktijk. Een ruimte waar ik de resultaten kan in bijhouden. Het materiaal bestaat uit duurzaam mat kunststof en de wrap is verkrijgbaar in de..
Read more

Eurospoor korting

Runde Marius Copil Marin Cilic ab 19:00 Henri Laaksonen Taylor Fritz ab 21:00 Ansetzungen ATP Wien. Runde Ernests Gulbis Jack Sock Stefanos Tsitsipas Jérémy Chardy ab 17:00 Duan Lajovic Adrian Mannarino Roberto Bautista Joo Sousa Robin


Read more

Kortingsbonnen aqua mundo zandvoort

Oosters of toch liever Italiaans? Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Aqua Mundo Zandvoort korting! Prijzen verschillen per park. V erdere informatie vind je op de "dagje"-sites van het park van


Read more

Kortingscode plusman

In het bijzonder voor mensen die van plan zijn om regelmatig een bestelling te plaatsen bij H M is deze webwinkel volgen op social media dan ook ongetwijfeld een aanrader te noemen! Succes 100, korting in


Read more
Sitemap