Main Page Sitemap

Kortingsbon rijksmuseum van oudheden


kortingsbon rijksmuseum van oudheden

Oude Culturen van de Mediterrane Wereld. De Egyptische collectie, met de tweeduizend jaar oude Egyptische tempel, behoort tot de tien belangrijkste Egyptische collecties in de wereld. Bekijk dan de vaste tentoonstelling over farao's, mummies en goden of bewonder bijzondere vazen, hoofden en wapenuitrustingen. Kijk onderstaande video voor de leukste uitjes in Leiden! Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Museum Oudheden korting! Het oude Egypte is doordrenkt van religie en magie. Nog meer beleven in Leiden? Studenten van andere dan bovengenoemde studierichtingen kunnen, op vertoon van hun collegekaart, tegen het gereduceerde tarief van 6 (exclusief evt. Als de trotste eigenaar van de CJP-pas kun jij je kennis over bovengenoemde mensen opfrissen voor maar 6,- terwijl dit je normaal 12,50 kost.

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en bovendien kunnen kinderen een toffe audiotour luisteren via een mp3-speler. Reinwardt academie Amsterdam culturele studies (museologie, erfgoedstudies, conservatormaster, restauratiemaster, en vergelijkbare studies).

Alles wat er staat is namelijk heel erg oud (criterium 1) en vast ook heel duur in de aanschaf (criterium 2). Verhalen over goden en de schepping bepaalden het wereldbeeld van de bevolking. Gratis, museum Rijksmuseum van Oudheden Leiden, in het Rijksmuseum van Oudheden ziet u de archeologische rijkdommen van de Egyptenaren, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en het vroege Nederland. Bijvoorbeeld als een heel tof gebouw met daarin een fantastische collectie die inzicht geeft in de manier van leven van volken die allang niet meer in originele vorm onder ons zijn. In 'Goden van Egypte' ziet u meer dan vijfhonderd voorwerpen uit binnen- en buitenlandse musea die laten zien hoe groot de invloed van goden was op het leven van de oude Egyptenaren. Locatie: Rijksmuseum van Oudheden, adres: Rapenburg 28, Leiden, telefoonnummer. In de entreehal van het museum kunt u dit indrukwekkende monument van alle kanten bekijken. Leer over oude beschavingen uit Egypte, de Klassieke Wereld, het oude Nabije Oosten en Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Deze regeling voor gratis toegang geldt ook voor studenten die deze studierichtingen aan universiteiten buiten Leiden volgen. Omdat wij van CJP onszelf niet betitelen als cultuurbarbaren, beschrijven wij het museum liever anders. Naast de vaste tentoonstellingen zijn er ook regelmatig wisselende exposities. Ben je nieuwsgieriger naar alles wat vroeger belangrijk was in Egypte of Griekenland?

Toeslag) het museum bezoeken. Nooit eerder was een tentoonstelling van deze grote omvang geheel gewijd aan het oud-Egyptische godenrijk. 1 ticket per VIP-kaart, let op alleen op vertoon van uw VIP-kaart. Cultuurbarbaren zouden het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden waarschijnlijk bestempelen als een grote antiekwinkel. Goden van Egypte 12 oktober t/m 31 maart. Bijzondere collectie uit de prehistorie en de Middeleeuwen. Dit museum is niet alleen heel leerzaam voor volwassenen maar ook voor kinderen is er van alles te beleven. Wanneer je graag meer wilt weten over opgravingen, specifieke archeologische vondsten of de steentijd is de bibliotheek vrij te bezoeken.


Bestel je kaarten voor de Attractiepark Slagharen online via Telegraaf Tickets en ontvang tot 25 korting. Oktober 2018 Kortingscode Vistaprint: 25 korting op flyers, folders, postkaarten meer Pak deze codexo4z Oktober 2018 Vistaprint kortingscode voor..
Read more
Verschillende soorten barbecues, dit zijn de meest verkochte barbecues in onze. Neem daartoe contact met ons op via het telefoonnummer (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van.00 tot.30 uur) of stuur een e-mail naar. Alhoewel het wat..
Read more

Thermen la mer korting

De schoolvakanties - Het toegangsbewijs is enkel geldig.c.m. Beleef de Thermen La Mer ervaring. Thermen La Mer bied je vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten. Aan de rand van Almere Haven ligt


Read more

Trainingspakken korting

Asos design - Joggingbroek van borg met clips aan de zoom in groen 38,99, nike - Fleece trainingspak in grijs,99, mix Match, sikSilk - Skinny joggingbroek in grijs 53,99, selected Homme - Joggingbroek in slim-fit 63,99.


Read more

Foodora kortingscode april

Registreren is niet nodig. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "bekijk code de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. Oktober 2018 12,5 korting op alles


Read more
Sitemap